Bilgisayar Programları indir

Tam Versiyon: YouTube Canlı Yayın Özelliği Telefona Geliyor
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
YouTube uzun bir süredir web sitesi üzerinden desteklediği canlı yayın özelliğini mobil platforma taşımaya hazırlanıyor. YouTube canlı yayın özelliği ile Periscope'a rakip olacak.

[Resim: oc3HFH37SCatfEr5C3zRTbpe2WJuYAmP_X1HzYUp...h247-rw-no]


Canlı yayın özelliğini platformuna ilk getiren firmalardan biri olan YouTube,bu özelliğini bugüne kadar sadece web servisi üzerinden kullanıma sunuyordu. YouTube canlı yayınlarının tutmasından sonra mobilden canlı yayın yapmayı sağlayan onlarca platform kurulmuştu. YouTube şimdi elinden kaybetmek üzere olduğu tahtını geri almak için kolları sıvadı.




YouTube canlı yayın özelliği ilk iOS'e gelebilir



YouTube blog sayfasında yapılan duyuruya göre; çok yakında YouTube canlı yayın özelliği mobil platforma gelecek. Söylentilere göre Google, YouTube canlı yayın özelliğini ilk olarak kendi platformu Android yerine rakibi iOSplatformunda kullanıma sunacak.

YouTube canlı yayın özelliğinin mobil platformlarda Periscope gibi çalışması bekleniyor. Canlı yayına başladığınız zaman takipçilerinize bildirim gidecek. Yayına katılanlar ise size yorum gönderebilecek. Etkileşimi arttıran yorum sistemi zaten canlı yayınların olmazsa olmazı.

Canlı yayınlarınızı isterseniz yoruma kapatabilir, hedef kitlenizi belirleyip özel canlı yayın yapabilir veya dilerseniz takipçilerinize ve diğer herkese açık bir şekilde yayın yapabilirsiniz.

YouTube'un bu özelliğini mobile platformlara ne zaman getireceği hakkında henüz bir tarih bulunmuyor. 

[Resim: 19CWfbQv52VpcCdQOZefQjmHJH2miAY-Xc1_yhm8...80-h599-no]

:: YouTube'un canlı yayın özelliğini kullanacak mısınız?